Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Bezoekje voor een goed gesprek of een spelletje

Bezoekje voor een goed gesprek of een spelletje

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
WelzijnOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#78730
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Bezoekje-voor-een-goed-gesprek-of-een-spelletje/78730 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Af en toe een bezoekje in de middag voor een goed gesprek of om een spelletje toe, een 93-jarige inwoonster uit Lochem kijkt er naar uit.

Uitgebreide omschrijving

Een 93-jarige inwoonster uit Lochem heeft in haar leven veel meegemaakt. Ze heeft een fijne vriendin die op de woensdagmiddag komt en zoons die haar heel regelmatig bezoeken. Vroeger ging ze er zelf op uit, dat lukt helaas niet meer. Daarom zou ze graag af en toe zelf ’s middag bezoek ontvangen. Mevrouw heeft een brede belangstelling, maar een spelletjes doen vindt ze ook gezellig.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Bezoekje voor een goed gesprek of een spelletje

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.