Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Bezoek- en wandelmaatje Eefde

Bezoek- en wandelmaatje Eefde

Structureel werk · 1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Maatje & buddy
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30310
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Bezoek--en-wandelmaatje-Eefde/30310 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om voor een ander iets te betekenen?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

een vrijwilliger die 1 keer in de 2 weken een 86-jarige inwoonster uit Eefde wil bezoeken. Mevrouw wil dan graag een stukje wandelen, boodschappen doen of een kopje koffie drinken. De natuur spreekt mevrouw erg aan! Ook zou mevrouw het heel leuk vinden om af en toe voor een boodschap met de auto naar Zutphen te gaan. Mevrouw haar korte termijn geheugen is niet meer zo goed. Daarnaast heeft ze veel meegemaakt, waardoor ze soms wat emotioneel is. Een beetje afleiding helpt haar dan.


Wat vragen we van je

Heb je een luisterend oor en kun je interesse tonen in een ander en heb je daarnaast een rustige persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou en zouden we het erg leuk vinden om met je in contact te komen. Als je daarnaast over een auto beschikt zou dat prettig zijn.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Bezoek- en wandelmaatje Eefde

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.