Skip Sidebar

Over ons

Samen uit, samen genieten
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis ...

Kunst & cultuurOuderen
Deel
GASTHEER/GASTVROUW

GASTHEER/GASTVROUW

Structureel werk · Flexibele uren
7241 AR, Lochem, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenNederlandsMuziekBegeleidingSociaal contactVervoer
Kunst & cultuurOuderen
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven - Lochem
#63567
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven---Lochem/activiteiten/GASTHEERGASTVROUW/63567 om je aan te melden

Contactpersoon

Daphne Meerdink VeldboomStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

HOU JE VAN THEATER EN WIL JE GRAAG IETS BETEKENEN VOOR OUDEREN?

Uitgebreide omschrijving

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 22.000 deelnames. Wij gaan naar o.a. het theater in Lochem en Zutphen.


WAT GA JIJ DOEN?

Met jouw werk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. 


Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar een voorstelling. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. 


OVER JOU

Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, ben je open en toegankelijk en luister je oprecht naar de ander. Verder beschik je over een groot erantwoordelijkheidsgevoel en ben je proactief. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator) met inzittende verzekering.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven - Lochem

Samen uit, samen genieten
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.