Skip Sidebar

Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Deel
Maatje

Maatje

Structureel werk · 1–2 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
BegeleidingSociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30170
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Maatje/30170 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Word jij het nieuwe maatje van Frank?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

een maatje voor Frank (51 jaar) die het leuk vindt, om samen met hem een kopje koffie te drinken, te winkelen of een gezellig uitstapje wil maken naar bijvoorbeeld de dierentuin. In het contact met Frank is het leuk dat je kan zien dat hij geniet en dit ook kan overbrengen. Frank verrast je met zijn uitspraken en beleving!


Wat vragen we van je

Leeftijd maakt niet uit. Het is wel belangrijk dat je duidelijk bent en begripvol. Kan je daarnaast goed luisteren en heb je een dosis humor. Laat het ons weten, wij komen graag in contact met jou. 

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.