Skip Sidebar

Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Deel
Maatje

Maatje

Structureel werk · 1 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Sociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30146
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Maatje/30146 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Tijd om maandelijks een activiteit te ondernemen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

Paul zal het leuk vinden als een mannelijke vrijwilliger 1 keer per maand op donderdag of in het weekend een korte activiteit met hem wil ondernemen, b.v. ergens een kopje koffie drinken of een visje eten. Helderheid en regelmaat zijn hierin heel belangrijk voor Paul.

We zoeken een wat oudere man die sterk in zijn schoenen staat en die duidelijkheid biedt en zijn grenzen goed aan kan geven. Dit omdat Paul vrij gemakkelijk mensen kan manipuleren. Paul zou het liefst ook graag naar de persoon toe willen, maar dit kan pas in een veel later stadium besproken worden.


Wat vragen we van je

Paul wat gezelligheid brengen.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.