Maatje

Maatje

Structureel werk · 1 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Sociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30135
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Maatje/30135 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zin om samen iets te ondernemen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

Lindsay is op zoek naar een enthousiaste en humoristische vrijwilliger van boven de 40 jaar, die het leuk vindt om gezellige dingen te ondernemen. Denk hierbij aan wandelen, zwemmen, fietsen, spelletjes spelen, babbelen of gewoon even een kopje koffie drinken. Een andere activiteit zoals naar de bioscoop gaan vindt Lindsay ook leuk. 


Wat vragen we van je

Ben je enthousiast, heb je een dosis humor en heb je 1 a 2 keer per maand tijd om iets te ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.