Skip Sidebar

Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Deel
Kookmaatje

Kookmaatje

Structureel werk · 1–2 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Koken & etenSociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30130
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Kookmaatje/30130 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Heb jij wat tijd over om samen met Fred iets leuks te ondernemen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

een maatje voor Fred(49 jaar) uit de buurt van Eefde/Zutphen. Fred heeft geen hele grote wensen. Hij zou het bijvoorbeeld al fijn vinden om 1 keer per maand een kopje koffie te drinken of een kleine activiteit te ondernemen die niet heel veel energie kost (bijvoorbeeld samen koken).


Wat vragen we van je

Een man, een vrouw of een stel (dit maakt niks uit), die in de omgeving van Eefde woont. Affiniteit met de doelgroep zou handig zijn, maar is geen pre, omdat Fred geen moeilijke man is om mee op stap te gaan.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.