Skip Sidebar

Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Deel
Groepsmaatje

Groepsmaatje

Structureel werk · 2–4 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contactKlussen
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30118
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Groepsmaatje/30118 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Laagdrempelig leuke dingen doen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om uiteenlopende activiteiten te ondernemen zoals koffie drinken, een spelletje spelen of wandelen/fietsen voor 2 afdelingen waar cliënten wonen met een psychisch ziektebeeld. Alles is bespreekbaar. De activiteiten moeten laagdrempelig zijn en ter ontspanning worden aangeboden. Is dit iets voor jou?


Wat vragen we van je

De voorkeur gaat uit naar een vrouw. Enige levenservaring is wel een pré. Empathisch vermogen is belangrijk, net als stevig in de schoenen staan.


Wat bieden wij

Plezier van onze bewoners. De cliënten vinden het leuk om een activiteit te ondernemen en verdienen dit ook. Ook een ander gezicht doet onze cliënten goed.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.