Activiteitenmaatje

Activiteitenmaatje

Structureel werk · 1–2 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contact
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Trajectum
#30147
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Activiteitenmaatje/30147 om je aan te melden

Contactpersoon

van Esch- van den Broek AnnemarieStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zou je elke week met iemand iets leuks willen doen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

Als vrijwilliger beteken je echt wat voor onze cliënten en ben je onmisbaar. Het vrijwilligerswerk kan bestaan uit een bezoek, samen met de cliënt iets ondernemen, zoals koffie drinken, boodschappen doen, zwemmen, wandelen, patatje eten of helpen bij een activiteit voor cliënten. Bij het ondernemen van activiteiten is het handig dat je over een rijbewijs beschikt.


Wat vragen we van je

We zoeken iemand die de leiding kan nemen en niet teveel schrikt van gek gedrag, dat je veel tegenkomt op deze groep. Het is dan ook belangrijk dat je grenzen kunt aangeven en kunt doorpakken. Kun je dus omgaan met complexe doelgroepen, sta je stevig in je schoenen en ben je onbevooroordeeld? Wij gaan graag met je in gesprek.


Wat bieden we

We bieden gerichte trainingen aan en vier tot vijf keer per jaar wordt er een bijeenkomst voor vrijwilligers georganiseerd, waar zij ervaringen kunnen uitwisselen.Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.