Skip Navigation
Over ons

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische ...

Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
Deel

Activiteitenbegeleiders

2–4 uur/week
Dreef 4, 7202 AG Zutphen, Netherlands
Sociaal contactBegeleiding
Mensen met een beperking
#30148
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Activiteitenbegeleiders/30148 om je aan te melden
SamenvattingKan en wil jij een bijdrage leveren aan de invulling van onze activiteiten?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Trajectum biedt professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.


We zijn op zoek naar

actviteitenbegeleiders die een bijdrage kunnen en willen leveren aan de invulling van de vrije tijd van onze cliënten. Hierbij kun je denken aan activiteiten zoals, koken, boodschappen doen, winkelen, muziek luisteren of maken, spelletjes spelen of gewoon gezellig kletsen onder het genot van een kopje koffie. Maar denk ook aan sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen in de omgeving of een dagje uit. Je kan je aansluiten bij individuele- of groepsactiviteiten. Je hoeft echt niet alle bovenstaande activiteiten leuk te vinden of speciale vaardigheden of kwaliteiten te bezitten. We zijn gewoon op zoek naar jou!


Wat vragen we van je

Leuke activiteiten doen met cliënten, waardoor ze nog meer plezier hebben.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Trajectum
Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land te vinden, maar onze cliënten komen uit heel Nederland.
Cliënten krijgen hulp op maat.
Onze cliënten krijgen een behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan die op maat voor hen is gemaakt. De zorg past daardoor precies bij de cliënt zelf. We organiseren de zorg in een keten van hulpverleningsvormen. Dat betekent dat er voor elke zorgvraag een hulpverleningsvorm is. Wat de cliënt ook nodig heeft, we gaan hem helpen.
Als de cliënt het aankan, gaat hij door naar het volgende deel in de keten. Dit kan bij Trajectum zijn, of bij een organisatie waar we mee samenwerken.
#30148
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Trajectum1/activiteiten/Activiteitenbegeleiders/30148 om je aan te melden