Versterk Noaberhulp

Versterk Noaberhulp

Structureel werk
Thorbeckesingel 2, 7204 KS Zutphen, Netherlands
Bestuur
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Terminale Thuiszorg Noaberhulp
#30265
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Terminale-Thuiszorg-Noaberhulp/activiteiten/Versterk-Noaberhulp/30265 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij dat enthousiaste bestuurslid waar wij als Stichting Noaberhulp naar op zoek zijn?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Stichting Noaberhulp biedt aanvullende hulp bij mensen die, in de terminale fase van hun leven, in hun vertrouwde omgeving willen blijven. Onze coördinator zorgt voor de inzet van circa 25 vrijwilligers. Deze vrijwilligers ondersteunen de aanwezige mantelzorg. Wij bieden onze diensten aan in de gemeenten Zutphen, Lochem, een gedeelte van Bronckhorst (Vorden en Steenderen) en het centrum van Brummen.

We zijn op zoek naar

Wij zoeken 2 nieuwe enthousiaste en betrokken bestuursleden om ons team (van 6) te completeren. Beide bestuursleden beschikken over algemene bestuurlijke vaardigheden en hebben affiniteit met de vrijwillige terminale thuiszorg. Eén bestuurslid zal, na een gedegen inwerkperiode, de taken van PENNINGMEESTER op zich nemen.
 
Wat vragen we van je

Voor de rol van penningmeester vragen wij specifieke financieel-economische deskundigheid die nodig is om de financiële jaarstukken van de stichting op te stellen en te beoordelen. 
 
Overige informatie

Heb je interesse voor het werk van onze stichting en wil je samen met ons het beleid in de komende jaren vormgeven, stuur dan je motivatie en CV naar: [email protected]. Heb je vragen dan kun je bellen met bestuurslid Marcel Thuis (tel. 06-81172116). De gesprekken met kandidaat-bestuursleden zullen in de tweede helft van november plaatsvinden. Meer informatie over onze stichting kun je vinden op de site: www.noaberhulpzutphen.nl


Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Terminale Thuiszorg Noaberhulp

Sterven in je vertrouwde eigen omgeving, dat is een begrijpelijke en goed invoelbare wens. Mantelzorgers nemen bijna als vanzelfsprekend de taak op zich om deze wens in vervulling te laten gaan.Vaak vraagt dat grote inspanningen van hen. Een stervende heeft dikwijls dag en nacht intensieve verzorging nodig. Onze betrokken en ervaren vrijwilligers van Noaberhulp ondersteunen cliënten en mantelzorgers. Zij kunnen taken van de mantelzorgers overnemen en zowel overdag als ´s nachts waken. Daardoor heeft de mantelzorger overdag even tijd voor zichzelf om op adem te komen en kan hij of zij ‘s nachts slapen.