Vrijwilligers Levende Namen

Vrijwilligers Levende Namen

Taak · 4–8 uur · voor 30 sep 2023
Zutphenseweg 93, 7241 KP Lochem, Nederland
Kunst & cultuurWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Levende Namen
#66644
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Levende-Namen/activiteiten/Vrijwilligers-Levende-Namen/66644 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die één of meer dagdelen willen helpen bij de organisatie van onze jaarlijkse activiteiten in het najaar van 2023.

Uitgebreide omschrijving

De voorbereiding en de ontmanteling van de gedachtenisbijeenkomst en de gedichtenwandeling kosten veel tijd en energie. Hiervoor zoeken wij met name in de laatste dagen van oktober 2023 vrijwilligers die het leuk vinden om in een ontspannen en gemoedelijke sfeer samen met vele anderen hieraan een bijdrage te verlenen. Het werk is overwegend licht van aard en vindt plaats op de begraafplaats van Lochem aan de Zutphenseweg. Ook zoeken we nog mensen die als begeleider van een kunstvorm/activiteit willen optreden op de avond van de gedachtenisbijeenkomst (29 okt'23). Als de rol en taak van de vrijwilligers door de overzichten met de indelingen duidelijker worden, is er volop inspraak mogelijk als de vrijwilliger een ander beeld voor ogen had dan uit dat overzicht blijkt.

Hoe kom ik er?

Nieuwe Begraafplaats Lochem
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Levende Namen

Jaarlijks organiseren wij op de laatste zondag van oktober op de Nieuwe Begraafplaats te Lochem voor nabestaanden van overleden dierbaren een inspirerende gedachtenisbijeenkomst. Langs een met fakkels verlichte route vinden diverse kunstvormen en rouwrituelen plaats. Hiermee willen wij de bezoekers helpen om opnieuw of op een andere wijze herinneringen een plek in hun leven en hart te geven. Ook kunt u ieder jaar in november en december een route bewandelen waarlangs op groot formaat passende en troostvolle gedichten staan opgesteld.