Skip Sidebar

Over ons

Jaarlijks organiseren wij op de laatste zondag van oktober op de Nieuwe Begraafplaats te Lochem voor nabestaanden van overleden dierbaren een inspirerende gedachtenisbijeenkomst. Langs een met fakkels ...

Kunst & cultuurWelzijn
Deel
Coördinator vrijwilligers

Coördinator vrijwilligers

Taak · 8 uur · voor 31 dec 2023
Zutphenseweg 93, 7241 KP Lochem, Nederland
Kunst & cultuurWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Levende Namen
#65660
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Levende-Namen/activiteiten/Coordinator-vrijwilligers/65660 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onderhouden van contacten met vrijwilligers, hun gegevens bijhouden en hen na overleg inzetten voor de taken van de jaarlijkse activiteiten van de stichting.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand met een open karakter die op een prettige en enthousiaste wijze contact onderhoudt met onze ongeveer 60 vrijwilligers en hen op die manier wil benaderen en aansturen voor hun inzet bij de voorbereiding, tijdens en na afloop van de gedachtenisbijeenkomst en de gedichtenwandeling. Hij/zij neemt deel aan de vergaderingen (circa 6 p/j) van het stichtingsbestuur en andere werkgroepleden. De werkzaamheden concentreren zich in de 2e helft van het jaar. De coördinator legt de inzet van de vrijwilligers vast in overzichten waaruit blijkt wie, wat op welk moment doet. De overzichten worden vooraf besproken in de vergadering en voordat deze definitief worden nadrukkelijk afgestemd met de vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

De gedachtenisbijeenkomst en de gedichtenwandelingen worden gehouden op Nieuwe Begraafplaats, de vergaderingen vinden veelal plaats bij een van de deelnemers
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Stichting Levende Namen > Coördinator vrijwilligers

Over Stichting Levende Namen

Jaarlijks organiseren wij op de laatste zondag van oktober op de Nieuwe Begraafplaats te Lochem voor nabestaanden van overleden dierbaren een inspirerende gedachtenisbijeenkomst. Langs een met fakkels verlichte route vinden diverse kunstvormen en rouwrituelen plaats. Hiermee willen wij de bezoekers helpen om opnieuw of op een andere wijze herinneringen een plek in hun leven en hart te geven. Ook kunt u ieder jaar in november en december een route bewandelen waarlangs op groot formaat passende en troostvolle gedichten staan opgesteld.