Skip Sidebar

Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Promo team

Promo team

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Holterweg 45, 7245 SB Laren, Netherlands
Campagne voerenMarketing & CommunicatieOntwerpSociale mediaLobbying
Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Leussinkbad
#77810
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leussinkbad/activiteiten/Promo-team/77810 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Leussinkbad LarenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Help jij mee het Leussinkbad nóg meer bekendheid te geven?

Uitgebreide omschrijving

Het promoteam zorgt voor de promotie en marketing van het Leussinkbad. Je bent welkom een handje te helpen. Er zijn diverse klussen, denk aan flyers rondbrengen bij campings, posters maken, persberichten en nieuwsbrieven schrijven, organiseren van promotieactiviteiten en het maken van foto’s of filmpjes. Gevoel voor communicatie is heel handig! Samen zorgen we dat inwoners uit de hele regio en toeristen het Leussinkbad weten te vinden.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Leussinkbad

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.
Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.