Skip Sidebar

Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Projectvrijwilligers 'Houtdorp'

Projectvrijwilligers 'Houtdorp'

Structureel werk · 2–4 uur/week
Holterweg 45, 7245 SB Laren, Netherlands
BegeleidingKlussenBuiten
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Leussinkbad
#30334
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leussinkbad/activiteiten/Projectvrijwilligers-Houtdorp/30334 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Leussinkbad LarenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Steek jij voor dit mooie project de handen uit de mouwen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Leussinkbad is een gezellig en leuk openluchtzwembad in Laren. We bieden genoeg verkoeling met een diep en ondiep bad, een spraypark voor de kleintjes en de twee supergave glijbanen. Ook voor de nodige zwem- en snorkellessen kan je bij ons terecht.


We zijn op zoek naar

In de laatste week van de zomervakantie kunnen 125 kinderen op donderdag en vrijdag een mooie hut bouwen op het terrein van het Leussinkbad in Laren GLD. Voor de opbouw op woensdag 22-8 overdag, tijdens het eindfeest (van 16.30 t/m 21.00 uur) en op vrijdagavond 24-8 en voor het afbreken op zaterdag 25-8 overdag zijn wij op zoek naar enkele vrijwilligers.


Wat vragen we van je

We zijn op zoek naar mensen die graag enkele uren de handen uit de mouwen willen steken. Op woensdag en zaterdag enig sjouwwerk en op vrijdag kleine hand- en spandiensten in de keuken en of achter de bar met daarbij wat lichter opruimwerk.

 


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Stichting Leussinkbad > Projectvrijwilligers 'Houtdorp'

Over Stichting Leussinkbad

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.
Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.