Skip Sidebar

Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Klussen en Tuinieren

Klussen en Tuinieren

Structureel werk · Flexibele uren
Holterweg 45, 7245 SB Laren, Netherlands
KlussenTuinierenBuiten
Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Leussinkbad
#77657
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leussinkbad/activiteiten/Klussen-en-Tuinieren/77657 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Leussinkbad LarenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Er zijn allerlei kleine en grote klusjes op het bad, vooral in het vroege voorjaar om het bad weer mooi en klaar te maken voor het zwemseizoen.

Uitgebreide omschrijving

Er zijn allerlei kleine en grote klusjes op het bad, vooral in het vroege voorjaar om het bad weer mooi en klaar te maken voor het zwemseizoen.

Vind jij het leuk om te schilderen, opknapwerk te doen of creatieve klusjes? Meld je dan aan voor de klussers-pool. We zijn heel blij met iedereen die komt helpen, ook al is het een middagje. De beheerders zullen laten weten wanneer klussen gepland zijn, zodat je zelf kunt aangeven of het past.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Stichting Leussinkbad > Klussen en Tuinieren

Over Stichting Leussinkbad

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.
Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.