Skip Sidebar

Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Bestuursleden

Bestuursleden

Taak · 0–2 uur
Holterweg 45, 7245 SB Laren, Netherlands
FinanciënBestuurCoördineren
Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Leussinkbad
#77808
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leussinkbad/activiteiten/Bestuursleden/77808 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Leussinkbad LarenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Het bestuur zoekt versterking met een of twee bestuursleden.

Uitgebreide omschrijving

Het bestuur zoekt versterking met een of twee bestuursleden. Het zorgdragen voor een goede inrichting en organisatie van ons openluchtbad gaat niet vanzelf. We zoeken dan ook één of twee mensen die het bestaande enthousiaste bestuur komen versterken om samen verder te werken aan een goede aansturing van de organisatie van het Leussinkbad. We verdelen de taken en rollen op basis van wat bij je past. Je kunt denken aan algemeen bestuurslid, (co-)penningmeesterschap of organisatie van sponsoring en financiering.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Leussinkbad

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.
Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.