Skip Sidebar

Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Activiteiten commissie

Activiteiten commissie

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Holterweg 45, 7245 SB Laren, Netherlands
Activiteiten begeleidenJeugdwerkBuiten
Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Leussinkbad
#77807
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leussinkbad/activiteiten/Activiteiten-commissie/77807 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Leussinkbad LarenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De activiteitencommissie organiseert toffe activiteiten tijdens het zwemseizoen!

Uitgebreide omschrijving

De activiteitencommissie organiseert toffe activiteiten tijdens het zwemseizoen! Denk aan de seizoensopening, zwemvierdaagse en disco-avonden. De afgelopen jaren werden deze activiteiten druk bezocht en was het gezellig op het bad. Maar het mogen ook gezellige spelletjes zijn op woensdag middag. Help je ook mee organiseren?

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Stichting Leussinkbad > Activiteiten commissie

Over Stichting Leussinkbad

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.
Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.