Kledingbank

Kledingbank

Structureel werk
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Coördineren
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Kledingbank Goed
#30196
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Kledingbank-Goed/activiteiten/Kledingbank/30196 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij het gezellige team van de kledingbank versterken?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Steeds meer mensen in Nederland verkeren in financiële moeilijkheden, als gevolg van bijvoorbeeld faillissement, werkeloosheid,ziekte of echtscheiding. Ook mensen met een vluchtelingen status zijn welkom bij kledingbank GOED! Huisvesting, eten en kleding zijn belangrijke levensbehoeftes voor ieder mens. Daarom willen wij graag mensen helpen die zichzelf niet in deze behoefte kunnen voorzien. Iedereen wil graag goed gekleed over straat gaan.


We zijn op zoek naar

Wij zoeken gezellige vrijwilligers die op maandagavond kunnen helpen met het sorteren van de kleding. Daarnaast zijn we de 1ste zondag van de maand open voor bezoekers. Ook zoeken we enthousiastelingen die eventueel in het bestuur willen stappen. Dan denk je mee over de organisatie van de kledingbank en heb je contact met de vele andere organisaties in gemeente Lochem.


Wat vragen we van je

Geen specifieke competenties nodig. Wel lopen we met regelmaat trappen op en af en sjouwen we met zakken kleding. Organisatorisch sterk en lange termijn denken, wanneer je in het bestuur wilt stappen.

  

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen. 

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Kledingbank Goed

Wij verstrekken gratis kleding en schoenen aan mensen die het nodig hebben.