Subsidie Aanvrager voor kunst en cultuurprojecten

Subsidie Aanvrager voor kunst en cultuurprojecten

Taak · 0–2 uur
Vanuit huis
Financiën
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting IJsselwijs
#54062
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-IJsselwijs/activiteiten/Subsidie-Aanvrager-voor-kunst-en-cultuurprojecten/54062 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze kunst- en cultuurprojecten zoeken wij iemand die zich gaat bezighouden met het aanvragen van subsidies. Tevens het naleven en bewaken hiervan.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting IJsselwijs

Stichting IJsselwijs is een non-profit organisatie, die middels culturele evenementen saamhorigheid wil creëren. En alles wordt georganiseerd voor en door de inwoners in de regio gemeente Lochem.
In het verleden organiseerde wij 9 thematische Winterwonderland musicals waar zangers en toneelspelers uit de hele regio aan deelnamen. Van jong tot oud, ervaren of niet ervaren… het maakte allemaal niet uit. Voor iedereen werd wel een plek gevonden in het project, omdat er zoveel aanbod en maatwerk aan te pas ging.

Zo kon men deelnemen aan het koor, managementteam, kledingteam, kinderkoor, volwassenenkoor, toneel, pr team, parkeerteam, gastvrouwteam…kortom voor ieder wat wils.

Dit resulteerde in 3 voorstellingen in 1 weekend per jaar waar zo’n 2000 man publiek op afkwam. Hartverwarmend…. maar ook kwalitatief op een hoog niveau omdat het leidinggevende team uit professionals bestond. Het laatste project stamt alweer uit 2015 en we zijn nu bezig om Stichting IJsselwijs nieuw leven in te blazen.