Versterk Huize Beukenstein

Versterk Huize Beukenstein

Structureel werk · 2–4 uur/week
Ampsenseweg 19, 7241 ND Lochem, Netherlands
Bestuur
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Huize Beukenstein
#30267
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Huize-Beukenstein/activiteiten/Versterk-Huize-Beukenstein/30267 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken versterking van iemand uit de regio die sterk is in de menselijke kant. Weet jij de goede relatie met onze medewerkers vast te houden en verder uit te bouwen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Huize Beukenstein te Lochem is sinds 1931 een kleinschalig vakantiehuis voor vrouwen die werkzaam zijn of waren in de gezondheidszorg. Oorspronkelijk waren onze gasten verpleegsters van protestantse huize. Tegenwoordig is iedereen die in de zorg werkt of heeft gewerkt welkom als gast. De protestants-christelijke achtergrond van de stichting komt nog wel terug tijdens het verblijf.


We zijn op zoek naar

Een nieuw bestuurslid die binding maakt met de gastvrouwen. Iemand die af en toe spontaan langs komt op Beukenstein voor een praatje of even helpt met het koken en ondertussen bijpraat met gasten en de gastvrouw, de schoonmaakster en de tuinman. Die aanvoelt wat nodig is en hoe de sfeer in de groep is en dit in het bestuur kan vertalen naar acties. Het gastenseizoen loopt van maart tot en met oktober.


Wat vragen we van je

De ideale kandidaat zal zich met name richten op ondersteuning van de gastvrouwen. Heb je affiniteit met de zorg en de protestant- christelijke achtergrond van Beukenstein? Ben je daarnaast daadkrachtig, pragmatisch en kan je pro- actief stappen nemen ter ondersteuning van de continuïteit van de stichting? Kom je ook nog eens uit de omgeving van Lochem, dan maken wij graag kennis met je. De maximale leeftijd voor bestuursleden is 70 jaar. Daarom zoeken we iemand die jonger is dan 70, zodat je een aantal jaar kan meedraaien in het bestuur.

 

Wat bieden wij

Bestuursleden ontvangen geen salaris. Maar wel:

  • een enthousiast en zelfsturend team medewerkers om mee samen te werken.
  • dankbare gasten
  • een sfeervolle locatie met een prachtige tuin
  • een stichting met historie 
  • de mogelijkheid om eenmaal per jaar buiten het seizoen in Beukenstein te verblijven met familie en/of vrienden


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Huize Beukenstein

Huize Beukenstein te Lochem is sinds 1931 een kleinschalig vakantiehuis voor vrouwen die werkzaam zijn of waren in de gezondheidszorg.