Bestuurslid / vertegenwoordiger terreincommisie

Bestuurslid / vertegenwoordiger terreincommisie

Structureel werk · Flexibele uren
Laren, Gelderland, Nederland
BestuurNederlandsBuitenEvenement & festivalCoördinerenComputer
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Stichting Fiets4daagse De Achterhoek
#78769
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Fiets4daagse-De-Achterhoek/activiteiten/Bestuurslid--vertegenwoordiger-terreincommisie/78769 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een enthousiaste persoon die onze terreincommissie wil ondersteunen en contactpersoon wil zijn voor ons bestuur.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste persoon die onze terreincommissie wil ondersteunen en hun contactpersoon wil zijn voor ons bestuur.


De terreincommissie wil graag ondersteuning bij o.a. het aanvragen van de vergunningen die nodig zijn voor ons evenement.

Het gaat dus vooral om zaken die in de maanden voorafgaand aan de vierdaagse vaak online geregeld moeten worden met o.a. gemeente.


Als je in de week van de Fietsvierdaagse beschikbaar bent en je kunt dan ook helpen, dan zijn we daar natuurlijk helemaal blij mee!


Ben jij degene die wij zoeken? Dan komen we heel graag in contact!

We vertellen je graag meer over ons evenement en jouw taken bestuurslid.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Fiets4daagse De Achterhoek

Tijdens de fiets4daagse kun je dagelijks kiezen uit wisselende routes van 30, 45 en 60 kilometer. De routes brengen je langs pittoreske dorpjes, prachtige bossen en uitgestrekte weilanden. Het typische Achterhoekse coulisselandschap van onze regio blijft een prachtig decor voor onze Larense Fietsvierdaagse. Bovendien nemen we ook ieder jaar een vleugje Twente mee in onze routes.