Skip Sidebar

Over ons

De Graaf Otto Groep is een bloeiende scoutinggroep in Lochem. Kinderen tussen de 5 en 20 jaar beleven allerlei avonturen met leeftijdsgenoten binnen een speltak. Scouting Nederland ondersteunt groepen ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Activiteitenleid(st)er

Activiteitenleid(st)er

Structureel werk · 2–4 uur/week
Gageldijk 2, 7241 RJ Lochem, Netherlands
BegeleidingBuiten
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Scouting Graaf Otto Groep Lochem
#30171
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Scouting-Graaf-Otto-Groep-Lochem/activiteiten/Activiteitenleidster/30171 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij werkervaring opdoen met kinderen of vind jij het leuk om kinderen blij te maken? Dan is dit wat voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Wij zijn een scoutinggroep die activiteiten organiseert voor kinderen van 4 tot 21 jaar. Deze activiteiten hebben als doel om de kinderen uit te dagen en dat ze zich ontwikkelen. 


We zijn op zoek naar

een jong volwassen leid(st)er om te helpen met onze activiteiten voor kinderen in de leeftijden 5-7 jaar of 7-11 jaar. Buiten- en binnenactiviteiten die uitdagen, maar vooral leuk zijn.


Wat vragen we van je

Ben je enthousiast en weet je leuke en uitdagende activiteiten te verzinnen voor kinderen in de leeftijds van 5-11 jaar? Dan willen wij graag de uitdaging met je aan. Het is in deze werkzaamheden wel fijn dat we op jouw aanwezigheid kunnen rekenen en we verwachten een actieve houding. Verder krijg je alle ruimte om te leren en te ontwikkelen.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Scouting Graaf Otto Groep Lochem

De Graaf Otto Groep is een bloeiende scoutinggroep in Lochem. Kinderen tussen de 5 en 20 jaar beleven allerlei avonturen met leeftijdsgenoten binnen een speltak. Scouting Nederland ondersteunt groepen door trainingen te verzorgen, programma’s te schrijven en de kaders van het scoutingspel te bewaken. Scouting Nederland wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongens en meisjes door uitdagende activiteiten aan te bieden. De codewoorden hierbij zijn: Samen, Code en Traditie, Outdoor, Uitdaging en Sport en Spel (SCOUTS). De Graaf Otto Groep vult dit op een moderne manier in en kinderen beleven veel plezier aan de uitdagende bijeenkomsten (opkomsten genoemd) en de jaarlijkse kampen.