Skip Navigation
Over ons

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken ...

OuderenZorg & Welzijn
Deel

Zin in koffie?

1–2 uur/week
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
Gastheer/vrouwOndersteunend werkSociaal contact
Ouderen
4 plaatsen over.
#30347
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Zin-in-koffie/30347 om je aan te melden
SamenvattingZorg jij voor een gezellig 'koffiemoment' door naast het koffie schenken, ook nieuws van buiten naar binnen te brengen, bij ons in het mooie grand-café van de Hoge weide?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek. Verpleeghuis en woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem is een locatie van onze stichting.

 

We zijn op zoek naar

meerdere vrijwilligers die één keer in de week of één keer in de twee weken voor een gezellig koffiemoment kunnen zorgen in ons grand-café. Naast het koffie schenken vinden de bewoners het extra leuk als je nieuws van buiten naar binnen weet te brengen. En dat je natuurlijk een luisterend oor hebt. 

 

Wat vragen we van je

Eén à twee uur van je tijd, eens per week of twee weken.Elke ochtend wordt er in ons mooie grand-café koffie gedronken met de bewoners. Als vrijwilliger schenk je koffie en zorg je voor een gezellig 'koffiemoment' door nieuws van buiten naar binnen te brengen en natuurlijk door een luisterend oor te bieden. De tijden zijn van 9.45 tot 11.15 uur.


Wat bieden wij

Het werken in een gezellig huis, waar we heel blij zijn met onze vrijwilligers. Wij organiseren o.a. informatiebijeenkomsten voor onze vrijwilligers over b.v. ziektebeelden, brandpreventie etc. Daarnaast organiseren wij één keer per jaar een vrijwilligersavond en tonen wij onze waardering graag door het aanbieden van een attentie.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over SZMK De Hoge Weide
Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.
4 plaatsen over.
#30347
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Zin-in-koffie/30347 om je aan te melden