Zin in koffie?

Zin in koffie?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkGastheer/vrouwSociaal contact
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
SZMK De Hoge Weide
#30347
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Zin-in-koffie/30347 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorg jij voor een gezellig 'koffiemoment' door naast het koffie schenken, ook nieuws van buiten naar binnen te brengen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek. Verpleeghuis en woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem is een locatie van onze stichting.

 

We zijn op zoek naar

meerdere vrijwilligers die één keer in de week of één keer in de twee weken voor een gezellig koffiemoment kunnen zorgen. Naast het koffie schenken vinden de bewoners het extra leuk als je nieuws van buiten naar binnen weet te brengen. En dat je natuurlijk een luisterend oor hebt. 

 

Wat vragen we van je

Eén à twee uur van je tijd, eens per week of twee weken. Als vrijwilliger schenk je koffie en zorg je voor een gezellig 'koffiemoment' door nieuws van buiten naar binnen te brengen en natuurlijk door een luisterend oor te bieden. De tijden zijn van 18.15 tot 19.30


Wat bieden wij

Het werken in een gezellig huis, waar we heel blij zijn met onze vrijwilligers. Wij organiseren o.a. informatiebijeenkomsten voor onze vrijwilligers over b.v. ziektebeelden, brandpreventie etc. Daarnaast organiseren wij één keer per jaar een vrijwilligersavond en tonen wij onze waardering graag door het aanbieden van een attentie.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over SZMK De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.