Skip Navigation
Over ons

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken ...

OuderenZorg & Welzijn
Deel

Wandelmaatje

1–2 uur/week
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
BuitenOndersteunend werkZorg en hulpverleningSociaal contact
Ouderen
5 plaatsen over.
#30340
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Wandelmaatje/30340 om je aan te melden
SamenvattingWandel jij graag met anderen?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek. Verpleeghuis en woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem is een locatie van onze stichting.

 

We zijn op zoek naar

Meerdere vrijwilligers die graag buiten zijn en één keer in de week of één keer in de twee weken willen wandelen met een (rolstoelgebonden) oudere. 

 

Wat vragen we van je

Affiniteit met de doelgroep en het is natuurlijk fijn dat je sociaal vaardig bent. 

 

Wat bieden wij

Werken in een gezellig huis, waar we heel blij zijn met onze vrijwilligers. Wij organiseren o.a. informatiebijeenkomsten voor onze vrijwilligers over b.v. ziektebeelden, brandpreventie etc. Daarnaast organiseren wij één keer per jaar een vrijwilligersavond en tonen wij onze waardering graag door het aanbieden van een attentie.Leuke en afwisselend vrijwilligerswerk voor iedereen! In overleg is veel mogelijk.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over SZMK De Hoge Weide
Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.
5 plaatsen over.
#30340
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Wandelmaatje/30340 om je aan te melden