Vrijwilliger dagcentrum

Vrijwilliger dagcentrum

Project (Tijdelijk) · 2–3 uur/week · Voor ongeveer 24 maanden
Barchem, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwKoken & etenSportCreatiefMuziek
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
SZMK De Hoge Weide
#52065
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Vrijwilliger-dagcentrum/52065 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de vrijwilliger die het leuk vindt om naast een vaste medewerker de cliënten van het dagcentrum een fijne dag te beiden.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij de vrijwilliger die graag een praatje maakt, die kan helpen met een creatieve activiteit en die een dagdeel in de week of in de twee weken beschikbaar is? Voor het dagcentrum in Barchem en in Lochem zijn we op zoek naar vrijwilligers die een vaste medewerker wil ondersteunen om de cliënten een fijne dag te bieden. Dit kan zijn door te wandelen, te ondersteunen bij een activiteit zoals bakken, koken, bloemschikken, geheugentraining, bewegen etc. Cliënten die het dagcentrum bezoeken hebben een indicatie en komen één of meerdere dagdelen per week. Deze cliënten wonen nog thuis. De cliënten komen rond 9.30u en gaan om 16u weer naar huis.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over SZMK De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.