Keukenprins(es)

Keukenprins(es)

Structureel werk · 2–4 uur/week
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
Koken & etenSociaal contact
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
SZMK De Hoge Weide
#30348
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Keukenprinses/30348 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen koken en eten is een hele belevenis! Ga jij bij 't Talma in Laren ons hierin een handje helpen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt kleinschalig groepswonen in Laren voor dementerenden en mensen met lichamelijke klachten. ’t Talma ligt midden in het centrum van Laren, achter de oude melkfabriek. Het gebouw bevindt zich vlakbij winkels, horeca en overige voorzieningen, zodat je het meeste uit elk moment kunt halen.

 

We zijn op zoek naar

vrijwilligers die het leuk en fijn vinden om te helpen met koken voor een gezelschap van 6 bewoners. We merken dat bewoners erg genieten en meer eten van versbereide maaltijden. Het gewone huiselijke van aardappels schillen of boontjes afhalen zijn vertrouwde beelden en nodigen soms uit tot meehelpen. Ook de geuren van bijvoorbeeld versgemaakte appelmoes nodigen uit tot eten. Dagelijks wordt er bij ons vers gekookt en een helpende hand van een keukenprins(es) is dan zeer welkom. Natuurlijk mag je ook met ons mee-eten!


Wat vragen we van je

Hou je van koken en vind je het leuk om dit te doen voor een groep van 6 bewoners? Ben je daarnaast geduldig, rustig en heb je affiniteit met onze bewoners? Laat het ons weten, want de bewoners maken graag kennis met jouw kookkunsten! 


Wat bieden wij

Het werken in een gezellig huis, waar we heel blij zijn met onze vrijwilligers. Wij organiseren o.a. informatiebijeenkomsten voor onze vrijwilligers over b.v. ziektebeelden, brandpreventie etc. Daarnaast organiseren wij één keer per jaar een vrijwilligersavond en tonen wij onze waardering graag door het aanbieden van een attentie.

 Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over SZMK De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.