Skip Sidebar

Over ons

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken ...

OuderenWelzijn
Deel
Internetcafé ouderen

Internetcafé ouderen

Structureel werk
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
Computer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
SZMK De Hoge Weide
#30129
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Internetcafe-ouderen/30129 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij onze ouderen in de digitale wereld?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek. Verpleeghuis en woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem is een locatie van onze stichting.


We zijn op zoek naar

vrijwilligers voor ons internetcafé. Bewoners, maar ook personen van buitenaf kunnen hier naar toe komen als ze vragen hebben over hoe de computer werkt. Ook kunnen ze hier terecht als er vragen zijn over programma's zoals bijvoorbeeld email, internet, Word, etc.. Het internetcafé wordt op dit moment gerund door 4 enthousiaste vrijwilligers, maar we hebben zeker plek voor meer. Ben jij digitaal aangelegd en wil je graag je kennis delen? Dan willen wij graag kennis met jou maken!


Wat vragen we van je

Ben je als vrijwilliger enthousiast en vind je het leuk om je basiskennis van ICT, Word, Outlook etc. te delen met onze ouderen? Kan je daarnaast je kennis op een gemotiveerde manier overbrengen en heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan willen we graag in contact komen met jou!

 

Interesse?
Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > SZMK De Hoge Weide > Internetcafé ouderen

Over SZMK De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.