Skip Navigation
Over ons

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken ...

OuderenZorg & Welzijn
Deel

Bewegen met ouderen

1–2 uur/week
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
SportOndersteunend werk
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
#30306
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Bewegen-met-ouderen/30306 om je aan te melden
SamenvattingFit oud worden, dat wil toch iedereen?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek. Verpleeghuis en woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem is een locatie van onze stichting.


We zijn op zoek naar

iemand die onze ouderen in beweging krijgt! Fit oud worden, dat wil namelijk toch iedereen? Voor onze beweegtuin in de Hoge Weide zijn wij daarom op zoek naar een vrijwilliger die de bewoners begeleiding kunnen bieden bij het gebruiken van de beweegtoestellen.


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger is het belangrijk dat je motiverend kan werken. Daarnaast heb je affiniteit met bewegen en met ouderen.Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over SZMK De Hoge Weide
Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
#30306
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Bewegen-met-ouderen/30306 om je aan te melden