Ben jij die creatieve dame of heer die een schilderactiviteit wil opzetten?

Ben jij die creatieve dame of heer die een schilderactiviteit wil opzetten?

Taak · 2–4 uur
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
HulpverleningBegeleidingKlussenZorg
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
SZMK De Hoge Weide
#30304
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Ben-jij-die-creatieve-dame-of-heer-die-een-schilderactiviteit-wil-opzetten/30304 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorg jij voor leuke activiteiten met ouderen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) biedt wonen, welzijn, diensten, zorg en behandeling aan veelal oudere mensen in de Achterhoek. Verpleeghuis en woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem is een locatie van onze stichting.


We zijn op zoek naar

Lijkt het je leuk om verantwoordelijkheid te dragen voor een activiteit voor ouderen en hier zelf leiding en initiatief in te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou! Je bent vrij om te kiezen wat je zou willen doen. Wij willen graag een schilderactiviteit opzetten voor onze bewoners. Uiteraard ondersteunen we je hierin als je dat prettig vindt.


Wat vragen we van je

Als je ons gaat helpen met activiteiten is het prettig dat je zelf initiatief toont en affiniteit hebt met ouderen. Daarnaast vinden we het fijn dat je zelfstandig kan werken en sociaal vaardig bent.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over SZMK De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.