Skip Sidebar

Over ons

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken ...

OuderenWelzijn
Deel
Begeleider schilderactiviteit

Begeleider schilderactiviteit

Project (Tijdelijk) · 2–3 uur/week · Voor ongeveer 6 maanden
Zwiepseweg 107, 7241 GR Lochem, Netherlands
Creatief
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
SZMK De Hoge Weide
#51673
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SZMK-De-Hoge-Weide/activiteiten/Begeleider-schilderactiviteit/51673 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Om een schilderactiviteit op te starten zijn we binnen De Hoge Weide op zoek naar een vrijwilliger die affiniteit met schilderen heeft.

Uitgebreide omschrijving

Bewoners die graag willen schilderen kunnen zich opgeven. Wij zorgen voor de materialen. Tijd en frequentie is in overleg.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > SZMK De Hoge Weide > Begeleider schilderactiviteit

Over SZMK De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment.