Skip Sidebar
SCC 't Trefpunt

SCC 't Trefpunt

Non-profit

Over ons

't Trefpunt is hét ontmoetingscentrum in Gorssel voor sport, spel en cultuur. We beschikken over sport- en evenementenhallen, vergaderzalen en repetitieruimtes. Deze worden door verenigingen gebruikt, ...

Sport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel
Klusser

Klusser

Structureel werk · 2–4 uur/week
Molenweg 53, 7213 XD Gorssel, Netherlands
Ondersteunend werkKlussen
Buurt & omgevingSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
SCC 't Trefpunt
#30131
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SCC-t-Trefpunt/activiteiten/Klusser/30131 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij diegene die de handen uit de mouwen kan steken?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

een handige klusjesman of klusjesvrouw! Als je het leuk vindt om met je handen te werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. ’t Trefpunt bestaat uit behoorlijk wat vierkante meters, waar altijd wel wat te repareren of op te knappen is. Er zijn diverse klussen bij ons te doen, zoals onderhoudswerkzaamheden in en aan het gebouw, het inrichten van ruimtes als deze verhuurd zijn voor vergaderingen, lezingen e.d., als ook het netjes houden van alle vertrekken in ‘t Trefpunt.


Wat vragen we van je

Je bent een spin in ’t web en je weet allerlei klussen op te pakken en uit te voeren. Je bent handig en je houdt overzicht waar je mee bezig bent. Daarnaast kan je prima zelfstandig werken, maar ook in groepsverband. Je mag het werk in eigen tempo uitvoeren, waarbij het wel prettig is dat je flexibel bent. Een dagdeel in de week zou ons al enorm helpen.


Wat bieden wij

’t Trefpunt biedt je een prachtige vrijwilligerswerkplek in het hartje van Gorssel. Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Ben jij diegene die de handen uit de mouwen kan steken, dan zijn wij op zoek naar jou!! Wanneer je interesse hebt, dan maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In overleg bepalen we een dagdeel en tijdens een rondleiding kunnen we aangeven wat we precies nodig hebben.

 


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over SCC 't Trefpunt

't Trefpunt is hét ontmoetingscentrum in Gorssel voor sport, spel en cultuur. We beschikken over sport- en evenementenhallen, vergaderzalen en repetitieruimtes. Deze worden door verenigingen gebruikt, maar ook het bedrijfsleven kan hier gebruik van maken. Er is ook een fitnessruimte, yoga, kinderopvang, een dierenarts, een reisbureau en er zijn biljarttafels aanwezig. In het sfeervolle horecagedeelte kan men gezellig napraten, onder het genot van een hapje en een drankje.