Medewerker Helpdesk EHBO (vrijwillig)

Medewerker Helpdesk EHBO (vrijwillig)

Event
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
WelzijnOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningVluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis district Noord en Oost Gelderland
#44389
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord-en-Oost-Gelderland/activiteiten/Medewerker-Helpdesk-EHBO-vrijwillig/44389 om je aan te melden

Contactpersoon

Jenine van de SchootbruggeStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Heeft administratieve ondersteuning voor jou geen geheimen?


Het Rode Kruis wil mensen voorbereiden op een noodsituatie, zodat zij zichzelf kunnen redden en oog hebben voor anderen in nood. Met EHBO cursussen zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen als er wat gebeurt. We zoeken hiervoor een medewerker Helpdesk EHBO die maar één doel heeft: zorgen dat de administratie voor alle deelnemers rondom EHBO opleidingen op orde is. Hiervoor is het belangrijk dat je de taken zorgvuldig uitvoert. Je nodigt de cursisten uit, zet ze in CAS, bewaakt het proces van de e-learning tot de cursus datum, informeert instructeurs en belt indien noodzakelijk cursisten af. Ook houd je van cursisten bij wanneer zij herhalingslessen moeten volgen.


Wie ben jij?

·       Een flexibele functie die je thuis kunt uitvoeren met incidenteel bijeenkomsten op kantoor in Apeldoorn

·       Je bent een teamplayer en kunt goed zelfstandig werken

·       Je bent accuraat, betrokken en je kunt goed omgaan met details, bij voorkeur heb je ervaring in administratieve processen

·       Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

·       Je bent 3-4 uur per week beschikbaar en je wilt je voor minimaal een jaar verbinden aan onze organisatie

 

Wij bieden jou

•            Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je je kwaliteiten verder kan ontwikkelen

•            De kans om ervaring op te doen in een maatschappelijk relevante organisatie

•            Voldoening en zichtbare resultaten van jouw bijdrage

•            Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaand profiel? En wil jij je het komende jaar inzetten voor het Rode Kruis? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar  Marja de Reus, districtsmanager Noord- en Oost-Gelderland. Vragen over deze vrijwilligersfunctie kun je stellen aan Marja via "06- 12 82 80 32".

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis district Noord en Oost Gelderland

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.
Voor jou en voor hen staan we klaar. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand bij je in de buurt. Om je te helpen als je dat nodig hebt.