Coördinator Evenementenhulp (vrijwillig)

Coördinator Evenementenhulp (vrijwillig)

Structureel werk · Flexibele uren
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
Evenement & festivalCoördinerenHulpverlening
WelzijnZorgKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis district Noord en Oost Gelderland
#71645
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord-en-Oost-Gelderland/activiteiten/Coordinator-Evenementenhulp-vrijwillig/71645 om je aan te melden

Contactpersoon

Jenine van de SchootbruggeStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als coördinator evenementenhulpverlening ben je medeverantwoordelijk voor de planning en organisatie van de inzet van eerstehulpverleners bij evenementen.

Uitgebreide omschrijving

Houd jij het overzicht en heb je oog voor mensen?

Als coördinator evenementenhulpverlening ben je medeverantwoordelijk voor de planning en organisatie van de inzet van eerstehulpverleners bij evenementen in het werkgebied van locatie Berkelland. Je maakt afspraken met externe organisaties over de inzetvoorwaarden en stelt draaiboeken op. Ook zorg je voor een haalbare planning en bespreek je deze met de betrokken vrijwilligers. Achteraf evalueer je de activiteiten en signaleer je wat er beter kan. Je werkt hiervoor in een duo met een andere coördinator evenementenhulp. Het vrijwilligerswerk voer je uit in afstemming met de mede-coördinatoren op de locatie en regionale beroepskracht(en).

 

Wat krijg jij?     

·       Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je je organisatorische kwaliteiten verder kan ontwikkelen en samenwerkt met een collega coördinator evenementenhulp;

·       De kans om ervaring op te doen met evenementenhulpverlening in jouw regio;

·       Een flexibele en zelfstandige functie waarin je je netwerk kan uitbreiden;

·       Een vergoeding voor gemaakte reis- en onkosten.


Wat neem je mee?

·       Organisatie en planningsvaardigheden;

·       Communicatieve behendigheid met zowel externe partijen als vrijwilligers;

·       Oplossingsgerichtheid;

·       Enthousiasme en betrokkenheid bij de vrijwilligers en de doelstellingen van het Rode Kruis; ervaring in evenementenhulpverlening is een pré;

·       Je beschikt over een eigen computer en kunt goed overweg met software systemen;

·       Je bent 4-6 uur per week beschikbaar, in het evenementen seizoen mogelijk meer en woont in of dichtbij Borculo.


Geïnteresseerd?

Ga voor meer informatie naar de website van het Rode Kruis en kijk bij vacatures in Gelderland.

Wil jij je kwaliteiten inzetten voor het Rode Kruis?

Stuur dan je CV en beknopte motivatie naar vacature.gelderland @rodekruis.nl.

 

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. De hulpverlening van het Rode Kruis is voortdurend in ontwikkeling.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis district Noord en Oost Gelderland

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.
Voor jou en voor hen staan we klaar. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand bij je in de buurt. Om je te helpen als je dat nodig hebt.