Skip Sidebar

Over ons

Ontwikkelen in een veranderende wereld. Op school leer je heel veel, ook vaardigheden die te maken hebben met jouw plek in de wereld van morgen. We staan voor je klaar met onze begeleiding en ...

Kinderen & JongerenOnderwijsBuurt & omgeving
Deel
Boekenhulp

Boekenhulp

Structureel werk
Verwoldseweg 18, 7245 AH Laren, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Openbare Basisschool De Branink
#30209
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Openbare-Basisschool-De-Branink/activiteiten/Boekenhulp/30209 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij de kinderen van de Braninkschool in het vinden van leuke boeken?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn we

Wij willen een fijne, betrokken, uitdagende en veilige school zijn. Daarnaast willen we graag een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een school zijn die kinderen voorbereidt op een goede plek in de kennismaatschappij.

We zijn op zoek naar

vrijwilligers die ons kunnen helpen bij onderwijsactiviteiten van kinderen. Ook voor de bibliotheek zoeken wij vrijwilligers die 1 a 2 x in de week in de bieb aanwezig willen zijn om de kinderen te helpen met boeken uitlenen en inleveren.

Mocht je iets anders voor onze school willen betekenen, laat het ons dan ook weten. We denken graag met je mee!

Wat vragen we van je

Rustig, behulpzaam en graag met kinderen willen werken.


Wat bieden wij

Het is leerzaam en leuk om met kinderen te werken. Fijne werkomgeving.

Interesse?
Als je onderaan de vacature op 'Inschrijven' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.
Ben je nog niet eerder aangemeld bij deze vacaturebank, schrijf je dan eerst in via www.vrijwilligersweb.vrijwiligerscentralelochem.nl

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Openbare Basisschool De Branink

Ontwikkelen in een veranderende wereld. Op school leer je heel veel, ook vaardigheden die te maken hebben met jouw plek in de wereld van morgen. We staan voor je klaar met onze begeleiding en uitdaging op een school met een fijne, veilige sfeer.