Skip Sidebar

Over ons

Wij brengen Lochemers met diabetes, hart- en vaatziekten en COPD in beweging. In de zomer gaan we samen 20 weken 3 of 5 km wekelijks wandelen. Kenmerkend is de gezelligheid, dat het laagdrempelig is ...

Sport & RecreatieWelzijn
Deel
Wandelbegeleider in de zomer (Nationale Diabetes Challenge)

Wandelbegeleider in de zomer (Nationale Diabetes Challenge)

Project (Tijdelijk) · 1 uur/week · Start vanaf 27 apr 2023 Voor ongeveer 5 maanden
Lochem, Gelderland, Nederland
TrainingActiviteiten begeleidenBuitenSportZorgBegeleidingSociaal contactEvenement & festival
Sport & RecreatieWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochemse Wandel Challenge
#60587
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochemse-Wandel-Challenge/activiteiten/Wandelbegeleider-in-de-zomer-Nationale-Diabetes-Challenge/60587 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De uitdaging: stap voor stap - onder begeleiding - in beweging komen door samen met anderen 20 weken in de omgeving van Lochem te wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Heb jij affiniteit met wandelen én met de zorg, dan is dit een mooie combi: voor dit event zoeken wij 2 wandelbegeleiders.

Het gaat om bewoners met diabetes, hart - en vaatziekten en COPD.


Wij zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om te wandelen én het leuk vinden om anderen te motiveren om in beweging te komen.


In totaal zijn het 20 weken, waarvoor wij 2 begeleiders zoeken die ons team kunnen versterken. Het is fijn als je een wandeltocht van 3 of 5 km uit kan zetten, maar dat hoeft niet persé. Deelnemers komen ook vaak zelf met initiatieven!


Vooral ook belangrijk is: je houdt van een praatje.


Voor meer voorbeelden zie de website van de Nationale Diabetes Challenge

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Lochemse Wandel Challenge > Wandelbegeleider in de zomer (Nationale Diabetes Challenge)

Over Lochemse Wandel Challenge

Wij brengen Lochemers met diabetes, hart- en vaatziekten en COPD in beweging. In de zomer gaan we samen 20 weken 3 of 5 km wekelijks wandelen. Kenmerkend is de gezelligheid, dat het laagdrempelig is en onder begeleiding. We motiveren elkaar om samen in beweging te komen. We starten vanaf april elke donderdagavond.