Skip Sidebar

Over ons

De LOV is dé ondernemersvereniging voor het MKB in Stad lochem. De LOV verbindt en behartigt de belangen van winkeliers, horeca, R&T-ondernemers, zakelijke dienstverlening en ambachtelijke bedrijven ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Crew Landstad Fair

Crew Landstad Fair

Taak · 4–8 uur
Markt 26, 7241 AA Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkEvenement & festivalBuiten
Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochemse Ondernemers Vereniging
#30251
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochemse-Ondernemers-Vereniging/activiteiten/Crew-Landstad-Fair/30251 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heet jij onze bezoekers aan de Landstad Fair Lochem welkom in onze prachtige binnenstad?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Zaterdag 15 juni en zaterdag 14 september organiseert de Lochemse Ondernemersvereniging de Landstad Lochem Fair. Een levendige binnenstad met kunst, kleding, woondecoratie, brocante, streekproducten, muziek met de persoonlijke aandacht die je in de stad gewend bent. ‘Landstad Lochem’.

Net als in 2018 een evenement waar bezoekers, standhouders, kunstenaars en alle andere betrokkenen zich welkom voelen. De binnenstad pakt uit met een markt, kunst en muziek op straat in combinatie met het uitgebreide aanbod van de winkels, horeca en cultuur. Een plek om elkaar te ontmoeten, gezelligheid en oprechte aandacht voor elkaar.


We zijn op zoek naar

Om die persoonlijke sfeer tijdens de Landstad Lochem Fair invulling te geven, zoekt de ondernemersvereniging vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw willen optreden. Welkom heten van de standhouders en de bezoekers. Op persoonlijke wijze de weg wijzen en bezoekers attent maken hoe leuk het in Lochem is.


Wat vragen we van je

Vind je het leuk om bezoekers en standhouders te verwelkomen? En mensen dus op een persoonlijke manier de weg wijzen in onze mooie binnenstad? Meld je dan aan, want wij maken graag persoonlijk kennis met jou!


Wat bieden wij

2 Dagen vol gezelligheid en een leuke afsluiting voor de mensen die mee hebben geholpen aan deze Lochem Landstad Fair.

 


Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Lochemse Ondernemers Vereniging

De LOV is dé ondernemersvereniging voor het MKB in Stad lochem. De LOV verbindt en behartigt de belangen van winkeliers, horeca, R&T-ondernemers, zakelijke dienstverlening en ambachtelijke bedrijven. Daarbij richt de LOV zich vooral op het centrum van Lochem. Bovenal ziet de LOV het belang van een levendige en trotse binnenstad. Onze binnenstad is uniek in de Achterhoek door de smalle straten met centraal de marktpleinen. Daarbij zorgen de historische gebouwen en het vele groen voor een aangename sfeer en beleving. De plek om in Lochem aangenaam te wonen, werken, verblijven, recreëren en ondernemen. Landstad Lochem is compact, persoonlijk, gastvrij en ondernemend.
De LOV staat voor samenwerken. Ondernemers met elkaar en met andere initiatieven. Omdat wij er samen voor zorgen dat Stad Lochem voor de inwoners en bezoekers aantrekkelijk en gezellig blijft.