Bestuursfunctie binnen de Lochemse Evenementen Organisatie

Bestuursfunctie binnen de Lochemse Evenementen Organisatie

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochemse Evenementen Organisatie
#60772
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochemse-Evenementen-Organisatie/activiteiten/Bestuursfunctie-binnen-de-Lochemse-Evenementen-Organisatie/60772 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het een bestuursfunctie. Dit betekent dat wij samen gaan zitten om het evenement te organiseren zodat het op de dag zelf, goed gaat.

Uitgebreide omschrijving

We verdelen de taken onderling zodat iedereen er evenveel tijd aan kwijt is. De vergaderingen zij vaak bij één van de bestuursleden. We vergaderen ongeveer 1x per 5 weken.

Evenementen die wij organiseren zijn: Koningsdag, De Avond4daagse en de herfsttintentocht (wandeling)

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Lochemse Evenementen Organisatie

De Lochemse Evenementen Organisatie (L.E.O.) is opgericht op 5 juli 1895 onder de naam Vereniging Volksvermaak. Het heeft als doel het wonen en leven in Lochem nog prettiger te maken d.m.v. het organiseren van diverse evenementen voor de gehele bevolking; in het bijzonder evenementen in het kader van Nederland en Oranje.
14 mei 1969 werd de naam gewijzigd in de huidige naam: Lochemse Evenementen Organisatie van Nederland en Oranje. We organiseerden onder andere dauwtrappen, koninginnedag, verschillende droppings werden er gehouden, en een zeskamp.
Tegenwoordig organiseren jaarlijks 5 evenementen: palmpasen, koningsdag, avondvierdaagse, herfsttintentocht en meerdere kaartcompetities en kaartavonden. Deze evenementen worden door een enthousiast team neergezet en uitgevoerd met een leuke groep vrijwilligers.