Webinar: de kick van de nieuwste trends en ontwikkelingen van vrijwillige inzet

Webinar: de kick van de nieuwste trends en ontwikkelingen van vrijwillige inzet

Workshop · 28 mrt 2022, 14:00 - 15:00
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
LochemDOET
#50702
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochem-Doet/activiteiten/Webinar-de-kick-van-de-nieuwste-trends-en-ontwikkelingen-van-vrijwillige-inzet/50702 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Leer er meer over tijdens deze kennisboostsessie!

Uitgebreide omschrijving

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Tijdens deze kennisboostsessie nemen we je mee in het nieuwste vrijwilligersonderzoek.

Aan dit onderzoek hebben meer dan 15.000 mensen aan mee gedaan. Je ontdekt de belangrijkste trends, inzichten, stand van zaken en kansen rondom vrijwilligerswerk doen, vrijwilligers werven en hulp vragen (1:1). Zo blijkt bijvoorbeeld dat er in 2021 ruim 15 dagen per vrijwilliger onbenut bleef. Wie zijn deze mensen en hoe kun je hun talent mobiliseren? We houden het praktisch, want het doel van data en onderzoek is natuurlijk om er vervolgens ook iets aan te kunnen doen!


In het tweede deel van de sessie gaan we graag met elkaar in gesprek. Wat voor trends en ontwikkelingen zie jij op dit moment of in 2022? Wat herken je, en wat helemaal niet? Hoe speel jij hierop in? Wat is jouw beste voorbeeld, of grootste mislukking (want ook daar leren we veel van)?


Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Wieke Oldenhof van NLvoorelkaar. Ze is daar Impact Adviseur en helpt 30 gemeenten, vrijwilligerscentrales en welzijnsorganisaties bij het vernieuwen van vrijwilligerswerk. Haar kennis over het implementeren van technische tools, opzetten van inspirerende campagnes en hoe je data inzichten inzet voor meer resultaat is een waardevolle toevoeging aan deze kennissessie.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over LochemDOET

Het team van LochemDOET helpt je op weg als je op zoek bent naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk in Lochem.