Skip Sidebar

Lochem Doet

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Het team van LochemDOET helpt je op weg als je op zoek bent naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk in Lochem.

Deel

Vrijwilligerswerk met en door nieuwkomers

Workshop · 15 jun, 16:00 - 17:00
Vanuit huis
Aanmeldingen sluiten in 14 days.
Deel workshop
Lochem Doet
#65738
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochem-Doet/activiteiten/Vrijwilligerswerk-met-en-door-nieuwkomers/65738 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In deze kennisboostsessie neemt Adam van Bergeijk je mee langs uitdagingen, kansen, maar ook zwaktes en sterktes in vrijwilligerswerk met en door nieuwkomers.

Uitgebreide omschrijving

In deze kennisboostsessie neemt Adam van Bergeijk je mee langs uitdagingen, kansen, maar ook zwaktes en sterktes in vrijwilligerswerk met en door nieuwkomers. Een uitgelezen kans voor jouw organisatie?


Er zijn veel nieuwkomers in Nederland. Veel van hen zoeken werk, maar spreken de taal nog niet. Een nieuw bestaan opbouwen in een nieuw land is niet eenvoudig. Zo maar twee redenen voor nieuwkomers om vrijwilligerswerk te gaan doen. Maar, het doen van vrijwilligerswerk is misschien een nieuw fenomeen voor veel nieuwkomers. Begeleid je nieuwkomers bij vrijwilligerswerk of moeten zij hun eigen weg kiezen?Shatha Tamin werkt bij New Bees en weet als ervaringsdeskundige hoe het is om vanuit een ander land en een andere cultuur in Nederland aan de slag te gaan als vrijwilliger. ZIj helpt Adam (projectleider #Meedoen bij Vereniging NOV) in dit webinar.


Aanmeldingen sluiten in 14 days.
Deel workshop

Over Lochem Doet

Het team van LochemDOET helpt je op weg als je op zoek bent naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk in Lochem.