Digidetox

Digidetox

Workshop · 4 apr 2022, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
LochemDOET
#50613
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Lochem-Doet/activiteiten/Digidetox/50613 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij verdwaalt in alle prikkels die social media rijk is? Kom je altijd tijd te kort? Doe mee met de Digidetox workshop en ga bewuster om met je schermtijd!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij verdwaalt in alle prikkels die social media rijk is? Kom je altijd tijd te kort? Ga bewuster met je beeldschermtijd om en houd meer tijd over voor wat echt belangrijk is in jouw leven! DIGIDETOX jij met ons mee? 

Het gebruik van een beeldscherm is niet per definitie verkeerd, maar het is wel fijn om je eigen grenzen te kennen. Hoeveel zit je achter je scherm, welke activiteiten voelen nuttig of zijn ontspannend en waar zit je langer achter je beeldscherm dan je lief is? Welke prikkels krijg jij, soms ongemerkt, allemaal via het beeldscherm. Wij maken je er graag bewust van en geven je tips om je beeldschermtijd te verminderen en meer tijd over te houden voor real life! Zet jij samen met ons een eerste stap? Meld je aan!


Deze workshop maakt deel uit van de Spring maar Achterop workshopweek, georganiseerd door Leefbaarheidsalliantie Gelderland.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over LochemDOET

Het team van LochemDOET helpt je op weg als je op zoek bent naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk in Lochem.