Penningmeester van het bestuur

Penningmeester van het bestuur

Structureel werk · Flexibele uren
Exelseweg 3, 7245 VC Laren, Nederland
FinanciënBestuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Kunst in Lochem
#74685
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Kunst-in-Lochem/activiteiten/Penningmeester-van-het-bestuur/74685 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De penningmeester ziet erop toe dat de Stichting financieel gezond blijft en zorgt ervoor dat alle doelstellingen Stichting financieel uitvoerbaar zijn.

Uitgebreide omschrijving

Gezien de overvolle agenda van de huidige penningmeester is het bestuur op zoek naar iemand anders die deze rol kan vervullen.

De penningmeester is, als lid van het bestuur, samen met de andere bestuurders verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de stichting. Daarnaast is zij/hij de persoon binnen de stichting die zich bezighoudt met de financiën. Alles wat met geld te maken heeft, gaat langs de penningmeester. Aan haar/hem de taak erop na te zien dat de stichting financieel gezond blijft en ervoor te zorgen dat alle doelstellingen van de stichting financieel uitvoerbaar zijn.

Kortom we zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen, als onderdeel van onze activiteiten, ons doel te realiseren om de Kunstroute uit te laten groeien tot een meerdaags evenement met een landelijke uitstraling, geschikt voor zowel jong als oud.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over St. Kunst in Lochem

Ons doel is het onder de aandacht brengen van cultuur en beeldende kunst bij een zo breed mogelijk publiek. Ons belangrijkste evenement is de jaarlijkse Kunstroute tijdens de Paasdagen. Onze activiteiten en aangesloten kunstenaars zijn te vinden op www.kunstinlochem.nl