Skip Navigation
KansPlus

KansPlus

Non-profit

Over ons

KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. Wij zijn de vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, ...

Mensen met een beperking
Deel

Creatieveling

2–3 uur/week
Voorende 22, 7213 XZ Gorssel, Netherlands
Sociaal contactOndersteunend werk
Mensen met een beperking
1 plaats over.
#30327
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/KansPlusRegioZutphen/activiteiten/Creatieveling/30327 om je aan te melden
SamenvattingHeel veel plezier hebben en voldoening kunnen halen om samen met de mensen een ontspannen, creatieve en vooral gezellige avond te kunnen hebben.
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

KansPlus is een belangennetwerk voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met andere belangenorganisaties proberen wij op plaatselijk, regionaal en landelijk niveau het belang van mensen met een verstandelijke beperking voor het voetlicht te brengen. We vragen aandacht voor de zaken die voor hen van belang zijn. Daarnaast vinden we het van groot belang dat er voor de mensen van onze doelgroep veel activiteiten worden georganiseerd.


We zijn op zoek naar

creatievelingen die op donderdagavond mensen met een verstandelijke beperking willen begeleiden en ondersteunen in de vrijetijdsbesteding. Dit gebeurt op de locatie van dagcentrum de Oever in Lochem. Er worden diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van sport, kunst , film, creatieve uitingen etc. Activiteiten worden samen bedacht en er zijn terugkerende activiteiten; zoals het vieren van de feestdagen, carnaval enz.


Wat vragen we van je

Affiniteit en geduld hebben met mensen met een verstandelijke beperking. Een "open mind" hebben en helpen met het organiseren van activiteiten. Deze vinden plaats van september tot en met mei, met uitzondering van de schoolvakanties!

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over KansPlus
KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. Wij zijn de vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, broers, zussen en andere naasten. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau behartigen wij de collectieve en individuele belangen van mensen met een verstandelijke handicap.
1 plaats over.
#30327
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/KansPlusRegioZutphen/activiteiten/Creatieveling/30327 om je aan te melden