Creatieveling

Creatieveling

Structureel werk · 2–3 uur/week
Voorende 22, 7213 XZ Gorssel, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contact
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
KansPlus
#30327
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/KansPlusRegioZutphen/activiteiten/Creatieveling/30327 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heel veel plezier hebben en voldoening kunnen halen om samen met de mensen een ontspannen, creatieve en vooral gezellige avond te kunnen hebben.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

KansPlus is een belangennetwerk voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met andere belangenorganisaties proberen wij op plaatselijk, regionaal en landelijk niveau het belang van mensen met een verstandelijke beperking voor het voetlicht te brengen. We vragen aandacht voor de zaken die voor hen van belang zijn. Daarnaast vinden we het van groot belang dat er voor de mensen van onze doelgroep veel activiteiten worden georganiseerd.


We zijn op zoek naar

creatievelingen die op donderdagavond mensen met een verstandelijke beperking willen begeleiden en ondersteunen in de vrijetijdsbesteding. Dit gebeurt op de locatie van dagcentrum de Oever in Lochem. Er worden diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van sport, kunst , film, creatieve uitingen etc. Activiteiten worden samen bedacht en er zijn terugkerende activiteiten; zoals het vieren van de feestdagen, carnaval enz.


Wat vragen we van je

Affiniteit en geduld hebben met mensen met een verstandelijke beperking. Een "open mind" hebben en helpen met het organiseren van activiteiten. Deze vinden plaats van september tot en met mei, met uitzondering van de schoolvakanties!

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over KansPlus

KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. Wij zijn de vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, broers, zussen en andere naasten. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau behartigen wij de collectieve en individuele belangen van mensen met een verstandelijke handicap.