Skip Navigation
KansPlus

KansPlus

Non-profit

Over ons

KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. Wij zijn de vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, ...

Mensen met een beperking
Deel

Computerbegeleider

1–2 uur/week
Voorende 22, 7213 XZ Gorssel, Netherlands
ComputerOndersteunend werkSociaal contact
Mensen met een beperking
1 plaats over.
#30329
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/KansPlusRegioZutphen/activiteiten/Computerbegeleider/30329 om je aan te melden
SamenvattingBen jij handig met de computer en kan jij ons ondersteunen?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

KansPlus is een belangennetwerk voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met andere belangenorganisaties proberen wij op plaatselijk, regionaal en landelijk niveau het belang van mensen met een verstandelijke beperking voor het voetlicht te brengen. We vragen aandacht voor de zaken die voor hen van belang zijn. Daarnaast vinden we het van groot belang dat er voor de mensen van onze doelgroep veel activiteiten worden georganiseerd.


We zijn op zoek naar

De computerclub wordt om de 14 dagen gehouden op maandagavond in Gorssel van 19:15 uur tot 20:15 uur. Voor deze avond zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons op de avond kan helpen in het gebruiken van de computer. Er zijn altijd 2 vrijwilligers aanwezig om de mensen te begeleiden en te helpen waar dat nodig of wenselijk is.


Wat vragen we van je

Als computerbegeleider is het fijn dat je affiniteit hebt met onze doelgroep en dat je natuurlijk handig bent met computers en dit goed kan overbrengen op onze doelgroep.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over KansPlus
KansPlus is een belangennetwerk dat zich inzet voor een goed leven van de mens met een verstandelijke beperking. Wij zijn de vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, broers, zussen en andere naasten. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau behartigen wij de collectieve en individuele belangen van mensen met een verstandelijke handicap.
1 plaats over.
#30329
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/KansPlusRegioZutphen/activiteiten/Computerbegeleider/30329 om je aan te melden