Skip Sidebar

Over ons

Het doel is om in het najaar 2024 het inloophuis te kunnen openen. Het Inloophuis is een initiatief van de gemeente Lochem en samenwerkingspartners (GGNet, Tactus, IxtaNoa, 't Baken). Het inloophuis ...

Mensen met een beperkingZorgWelzijn
Deel
Meedenkers nieuw Inloophuis

Meedenkers nieuw Inloophuis

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Lochem, Nederland
Activiteiten begeleidenCreatiefFotografie & filmNederlandsSociaal contactSociale mediaTraining
Mensen met een beperkingZorgWelzijn
Activiteit Delen
Inloophuis Lochem
#74681
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Inloophuis-Lochem/activiteiten/Meedenkers-nieuw-Inloophuis/74681 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je meedenken over een nieuw inloophuis voor mensen met een psychische kwetsbaarheid? Heb je ideeën voor activiteiten gericht op herstel?

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om ideeën te bedenken voor de opzet en werkwijze van het nieuwe inloophuis voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsverleden? Wij zijn op zoek naar mensen die wonen en/of werken in Lochem. Tijdens de Meedenkgroep gaan we aan de slag met creatieve werkvormen, zoals Lego Serious Play, Creatief Denken en educatieve bordspellen.

De Meedenkgroep start in januari 2024. Meedenken kan eenmalig of meerdere keren in de vorm van een werkgroep. Het idee is dat vanaf september een inloophuis in Lochem geopend wordt. We hebben nog geen locatie, dus ook daar mag je over meedenken.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Inloophuis Lochem

Het doel is om in het najaar 2024 het inloophuis te kunnen openen. Het Inloophuis is een initiatief van de gemeente Lochem en samenwerkingspartners (GGNet, Tactus, IxtaNoa, 't Baken). Het inloophuis is een laagdrempelige ontmoetingsplek met activiteiten gericht op meedoen, zingeving en herstel. Het inloophuis is voor mensen die een psychische kwetsbaarheid of verslaving hebben (gehad). Maar ook voor familie- en naast betrokkenen. Daarnaast zijn ervaringsdeskundigen, studenten en vrijwilligers en overige belangstellenden van harte welkom.
Wil jij meedenken over een nieuw Inloophuis in de gemeente Lochem? Meld je dan aan voor de meedenkgroep om mee te denken over hoe we dit kunnen realiseren. Voor meer informatie en vragen kijk op www.lochem.nl/inloophuis of neem contact op met projectleider Ellen Spanjers 05 50080612.