Natuurliefhebbers informatiekraam

Natuurliefhebbers informatiekraam

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Buiten
Activiteit Delen
IVN-NMA
#30311
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/IVN-NMA/activiteiten/Natuurliefhebbers-informatiekraam/30311 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij ook een natuurliefhebber?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

iemand die bereid is mee te denken over hoe we het werken in een kraam op een goede manier vorm kunnen geven. Hoe bouwen we de kraam op en wat vertellen we over IVN zodat mensen enthousiast raken. En welke evenementen zijn interessant voor een organisatie als IVN. De IVN-informatiekraam staat bij verschillende activiteiten in de omgeving (o.a. Lochemse Keidagen, Lebbenbrugge in Borculo).

In de kraam verkopen wij natuurboekjes, natuurzoekplaten, loepjes, enz. Verder geven we informatie over de natuuractiviteiten die wij organiseren.


Wat vragen we van je

Ben je een liefhebber van de natuur en vind je het leuk om andere mensen in een informele setting hier iets over te vertellen? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Wat bieden wij

Werken in een leuk en gezellig team en daarnaast heb je contact met allerlei verschillende mensen. Ook bieden we onze vrijwilligers een jaarlijks uitje aan en de mogelijkheid om mee te doen met de natuuractiviteiten van IVN.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IVN-NMA

IVN is een organisatie voor natuureducatie en duurzaamheid. We willen zo veel mogelijk mensen in contact brengen met de natuur. We organiseren wandelingen, excursies, lezingen, cursussen, natuurwerkdagen, activiteiten voor de jeugd en op scholen.