Skip Sidebar

Over ons

Bij Huttendorp Gorssel wordt vrolijk op los getimmerd tijdens Huttendorp Gorssel!

Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
Deel
Bouw mee bij Huttendorp Gorssel

Bouw mee bij Huttendorp Gorssel

Taak · 4–8 uur
Kwekerijweg 5, 7213 AX Gorssel, Nederland
Ondersteunend werkNederlandsBestuurActiviteiten begeleidenEvenement & festivalKlussen
Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Huttendorp Gorssel
#40181
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Huttendorp-Gorssel/activiteiten/Bouw-mee-bij-Huttendorp-Gorssel/40181 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Huttendorp Gorssel is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij ruim 100 kinderen uit de regio een fantastische hut kunnen bouwen.

Uitgebreide omschrijving

Huttendorp Gorssel is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij ruim 100 kinderen uit de regio (Gorssel, Epse, Eefde, Harfsen, Almen, Joppe e.o.) een fantastische hut kunnen bouwen met vriendjes en vriendinnetjes. Huttendorp Gorssel vindt plaats op 26 en 27 augustus 2021, aan het einde van de schoolvakantie.


Voorgaande edities van Huttendorp waren een enorm succes, mede door de inzet van ruim 40 unieke vrijwilligers! Ook komende editie van Huttendorp wordt er weer een beroep gedaan op vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen Huttendorp, zo simpel is het! Help jij ook mee?


De activiteit

Op donderdag begint Huttendorp met een spectaculaire opening. Daarna krijgen de kinderen tot aan de lunch de tijd om een hut te bouwen, met behulp van pallets en spijkers. Na de lunch vindt een groot spel plaats, waarmee de deelnemers extra bouwmaterialen voor hun hut kunnen winnen.

Op vrijdag is het tijd om de hut helemaal af te maken. Met behulp van verf, karton, knutselmaterialen en versiering van thuis meegebracht, worden de hutten mooi aangekleed. Ondertussen zijn er nog enkele mini-games om extra materialen voor hun hut te verdienen.


Naar wie zijn wij op zoek?

Tijdens Huttendorp zelf zijn er verschillende taken te verdelen. Voor het begeleiden van de verschillende bouwteams zoeken wij het grootste aantal mensen. Daarnaast zoeken wij mensen voor de catering, het klaarzetten van spelmateriaal, het schoonhouden van de sanitaire voorzieningen en ga zo maar door.

  • 24 en 25 augustus: opbouw
  • 26 en 27 augustus: begeleiding bij het hutten bouwen, catering, klaarzetten van spelmateriaal etc.
  • 28 augustus: afbraak


Voor de begeleiding zijn wij specifiek op zoek naar vrijwilligers die een groepje willen begeleiden tijdens het bouwen. Het doel is hierbij vooral te letten op veiligheid (uitstekende spijkers, stevige constructie), en het begeleiden van je groepje in het bouwproces. Daarnaast mag je zelf ook meehelpen tijdens het bouwen.


Wat heeft Huttendorp te bieden?

Door je in te zetten tijdens Huttendorp Gorssel bezorg je vele kinderen een fantastische afsluiting van de zomervakantie! Wat krijg je ervoor terug? Een geweldige ervaring in een leuke, gezellige en ontspannen sfeer!

  • Als vrijwilliger mag je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Je kan zelf meebouwen aan de hut!
  • Alle vrijwilligers krijgen een gratis Huttendorp T-shirt. Lunch, koffie, thee, snacks en koek zijn inbegrepen.
  • Voor onze vrijwilligers organiseren we een barbecue op vrijdagavond 27 augustus, als bedankje voor alle inspanningen. Kun je tijdens de barbecue niet aanwezig zijn? Dan krijg je een ander presentje.


Jezelf aanmelden als vrijwilliger kan vanaf 1 juni via de website van Huttendorp Gorssel.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

https://huttendorpgorssel.nl/vrijwilligers/
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Huttendorp Gorssel > Bouw mee bij Huttendorp Gorssel

Over Huttendorp Gorssel

Bij Huttendorp Gorssel wordt vrolijk op los getimmerd tijdens Huttendorp Gorssel!