Skip Sidebar

Over ons

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel ...

Mensen met een beperking
Deel
Voor een lieve bewoner zoeken wij iemand die met hem wil toeren in de auto..

Voor een lieve bewoner zoeken wij iemand die met hem wil toeren in de auto..

Structureel werk · 1–4 uur/week
Blauwe Torenstraat 22, 7241 BE Lochem, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
Humanitas DMH Lochem
#80640
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Humanitas-DMH-Lochem/activiteiten/Voor-een-lieve-bewoner-zoeken-wij-iemand-die-met-hem-wil-toeren-in-de-auto/80640 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilliger (m/v) om samen gezellig mee te toeren of een ritje in de auto te maken, waardoor hij er af en toe even uit komt.

Uitgebreide omschrijving

Voor een leuke en vriendelijke bewoner zoeken wij iemand die bij voorkeur op de vrijdag of in het weekend, ritjes met hem wil maken. Deze bewoner is zeer geïteresseerd in zijn omgeving en hij vindt het heerlijk om naast de bestuurder te zitten en overal mee naar toe te gaan.

Naast meerijden in een personenauto zou hij ook graag als bijrijder op een busje/vrachtwagen willen zitten.

Lijkt het jou leuk om deze bewoners blij te maken, reageer dan op deze vacature.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Humanitas DMH Lochem > Voor een lieve bewoner zoeken wij iemand die met hem wil toeren in de auto..

Over Humanitas DMH Lochem

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel Nederland bevinden zich in een prettige woon- en vertrouwde sociale omgeving, altijd midden in de wijk. Op die manier bevinden de bewoners zich dus ook midden in de samenleving, want aansluiting met de buurt vinden wij belangrijk.