Skip Navigation
Over ons

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel ...

Mensen met een beperking
Deel

Voetbalduo

2–4 uur/week
Blauwe Torenstraat 22, 7241 BE Lochem, Netherlands
Maatje & buddyKlussenSociaal contactBegeleiding
Mensen met een beperking
1 plaats over.
#30351
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Humanitas-DMH-Lochem/activiteiten/Voetbalduo/30351 om je aan te melden
SamenvattingHallo, ik ben een jongedame van 29 jaar en ik houd van voetbal.
Ik voetbal elke maandag in Vorden bij het G -team en ik ben fan van de Graafschap. Ik zoek iemand die mij wil begeleiden om mee te gaan naar de wedstrijden van De Graafschap. Ga jij mee?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij 

Humanitas ondersteunt en behandelt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Samen met onze cliënten bepalen we welke vorm van ondersteuning het beste past. We vinden het belangrijk dat mensen, binnen hun mogelijkheden, kunnen meedoen in de maatschappij.


We zijn op zoek naar 

een jong iemand tussen de 25 en 35 jaar die voetbal leuk vindt en onze cliënt wil begeleiden naar de wedstrijden van De Graafschap.


Wat vragen we van je

Ben je in voor een geintje, vind je voetbal leuk en kan je goed je grenzen aangeven? Dan wil onze cliënt graag kennismaken met jou!


 

Wat bieden wij

een enthousiaste jongedame die erg van voetbal houdt!!

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Humanitas DMH Lochem
Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel Nederland bevinden zich in een prettige woon- en vertrouwde sociale omgeving, altijd midden in de wijk. Op die manier bevinden de bewoners zich dus ook midden in de samenleving, want aansluiting met de buurt vinden wij belangrijk.
1 plaats over.
#30351
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Humanitas-DMH-Lochem/activiteiten/Voetbalduo/30351 om je aan te melden