Sport- en stapmaatje

Sport- en stapmaatje

Structureel werk
Blauwe Torenstraat 22, 7241 BE Lochem, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Humanitas DMH Lochem
#30342
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Humanitas-DMH-Lochem/activiteiten/Sport--en-stapmaatje/30342 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij in voor een gezellig uitstapje of een heerlijke duik in het zwembad?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Humanitas ondersteunt en behandelt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Samen met onze cliënten bepalen we welke vorm van ondersteuning het beste past. We vinden het belangrijk dat mensen, binnen hun mogelijkheden, kunnen meedoen in de maatschappij.

We zijn op zoek naar

Hoi, ik ben Remond en 39 jaar jong. Ik houd van eten, film kijken, zwemmen, een terrasje pakken, honden en shoppen (mode). Ik zoek iemand van rond mijn eigen leeftijd. Dit mag een man of vrouw zijn, maakt mij niet uit. Ik wil graag 1 keer in de 14 dagen zwemmen en af en toe winkelen, terrasje/ film pakken of uit eten gaan. Voel jij je aangesproken en woon jij in de omgeving van Lochem, reageer dan snel. Wij maken er een mooie tijd van samen! groet Remond

Wat vragen we van je

We zijn op zoek naar een iemand die sportief is en het gezellig vindt om leuke dingen te doen.

 
Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.
 
De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Humanitas DMH Lochem

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel Nederland bevinden zich in een prettige woon- en vertrouwde sociale omgeving, altijd midden in de wijk. Op die manier bevinden de bewoners zich dus ook midden in de samenleving, want aansluiting met de buurt vinden wij belangrijk.